Laste ned en pdf-file fra melding

1. Logg inn på Helseboka-kontoen din ved å bruke Helseboka-appen / Helseboka.app i nettleseren din.
  2. Gå til dialog, åpne meldingen og klikk på pdf-filen, åpnet fil har nedlastingsalternativ øverst til høyre.
  3. Klikk på nedlastingsalternativet og last det ned/large på din PC eller mobil.

Laste ned allerede lagrede eller delte filer.

2. Klikk på journal alternativ og gå til foto- og dokumentasjon som du kan se her.

3. Du vil se alternativet tre prikker på høyre side av filen på bildet over. Klikk på dette alternativet så får du dette skjermbildet der nedlastings alternativet er tilgjengelig.Klikk på nedlastings alternativet.

4. I nettleseren åpnes filen din, og du kan laste den ned ved å klikke på nedlastingsalternativet ovenfor og kan lagre den på din pc / mobil.