Logg inn med din bank-ID på mobilappen / helseboka.app i nettleseren din.

1. Klikk på pluss-knappen på høyre side av hjemmesiden.
  2. Velg alternativet bokavtale for vanlig avtale/bok video avtale.
  3. Velg profesjonell i den første baren.
  4. Velg sted der du vil bestille time.
  5. Velg dato for avtale, så vises tilgjengelige tidsluker for den dagen.
  6. Velg tid for avtale.
  7. Bestill avtalen direkte ved å klikke på pilen i øverste høyre hjørne eller check in først.
  8. Du kan se booket avtale under Kalender i Helseboken (f.eks. helseboka.app) om bookingen er bekreftet.

Bestill en avtale for barn (Bestill på vegne av barn)

Logg inn med din bank-ID på mobilappen / helseboka.app i nettleseren din.

1. Klikk på pluss-knappen på høyre side av hjemmesiden.
  2. Velg alternativet bokavtale for vanlig avtale/bok video avtale.
  3. Velg profesjonell i den første baren.
  4. Velg sted der du vil bestille time.
  5. Velg dato for avtale, så vises tilgjengelige tidsluker for den dagen.
  6. Velg tid for avtale.
  7. Velg på vegne og klikk på "Legg til person under ditt veremål". som du kan se på bildet.

3. Fyll ut feltet relatert til barn og fortsett å bestille time for ham/henne.

Du kan også legge til en person under "legg til en person under ditt vergemål for" i innstillinger. Det vil bli lagret i listen for senere bruk til du sletter vergemål.