Logg inn med din bank-ID på mobilappen / helseboka.app i nettleseren din.

1. Gå til journal for Helseboka-kontoen.
  2. Åpent foto- og dokumentarkiv.
  3. Klikk på sky ikonet øverst til høyre for å laste opp et nytt bilde eller fil, eller velg kamera ikon for å klikke på bilde.
  4. Velg bildet fra datamaskinen / mobilen din eller klikk på foto.
  5. Juster bildet etter valg og lagre. du kan private (bare synlig for deg) som ikke ville være synlige hvis du deler journal.
  6. For å dele foto / fil, klikk på tre punkts alternativet til høyre for bildet / filen.
  7. Velg delefil
  8. Velg mottaker av foto / fil og del.