Generelt

Denne funksjonen gjør det mulig å la deres pasienter bestille time selv direkte i journalsystemet Pridok både fra klinikkens websider samt inne fra appen Helseboka.

Krav

Klinikken må ha fått opprettet adresser for kommunikasjon i Norsk Helsenett før dette kan skrus på i Helseboka.

Abonnement på Helseboka Pro

Pasientbooking med Pridok krever ellers et Helseboka Pro-abonnement. Ta kontakt med oss ved med Hjelp-knappen nede til høyre på denne siden for å få aktivert dette.

Aktivering i Pridok

1. Tykk på klinikkens navn oppe til venstre
  2. Trykk så på den grønne store knappen Administrasjon

3. Trykk så på Tjenesteinnstillinger

4. Trykk så på krysset til høyre for Tjeneste aktivert

Oppsett av online-timer i Pridok

For at pasientbookingen skal fungere må det være satt opp fremtidige timer i timeboken i Pridok som er merket med «Tilgjengelig pasientbooking» eller «Tilgjengelig pasientbestilling».

1. Det kan gjøres i forbindelse med oppsett av flere timer på en gang med dette avkrysningsfeltet.

2. Eller på enkelttimer med dette avkrysningsfeltet.

Tilleggsfunksjoner

Pasientbookingen kan utvides med flere tilleggsfunksjoner som filter på type time (video eller vanlig), basert på lokasjon for hvor de skal møte, basert på helsepersonellets spesialiteter samt basert på både en enkel og en avansert meny med spørsmål og som setter av riktig mengde tid. Bookingen kan også kobles mot vår avanserte innsjekkingsløsning som kan hente inn sensitiv informasjon fra pasienten før timen. Dette både på faste skjema, smarte skjema og basert på kunstig intelligens.

NB: Løsningen er fortsatt i PILOT-drift en liten stund til