Det er mange muligheter for å skreddersy vår pasientbooking-løsning til din organisasjon. Her lærer du om hvordan tekstene kan tilpasses. Beskrivelsen forutsetter at du allerede har fått tilgang til din organisasjon inne på helseboka.pro
NB: Varslings-/SMS-teksten er ikke i drift ennå for meldinger som sendes når personer bestiller timer selv.

1. Logg inn på helseboka.pro med Google Chrome.
  2. Trykk så på knappen Oppsett nede til høyre.

3. Klikk så på Organisasjonens innstillinger (blir snart Organisasjonsinnstillinger).

4. Klikk så på Synlig informasjon om organisasjonen

5. Tekstene som er markert med rød pil er de viktigste å vurdere å endre her. Husk å holde varslings-/SMS-teksten så kort som mulig.