Her er bruksanvisningen for hvordan du kan legge til nye ansatte eller medarbeidere som brukere i proff-løsningen Helseboka Pro. Funksjonen er lagt topp til at de inviterte er i nærheten og går inn innen 1 time. Dette av sikkerhetsgrunner. Beskrivelsen forutsetter at den som skal gjøre dette allerede har fått administrator-tilgang.

1. Logg først inn på Helseboka.pro med nettleseren Google Chrome.
  2. Gå så inn på Oppsett nede til høyre

3. Velg så Organisasjonens innstillinger (blir snart Organisasjonsinnstillinger)

4. Velg så Brukere i organisasjonen

5. Trykk så på Inviter ny bruker

6. Fyll så ut skjemaet, trykk igjen på Inviter ny bruker og be den inviterte om å gå inn via linken fra sin mobil innen 1 time

7. Endre så til riktig brukertilgang. Vi anbefaler 2-3 administratorer og ellers at de som skal ha mest tilgang til f.eks. å ordne med en timebok bør ha redaktør-tilgang. Andre brukere som kun skal bruke timebokoppsettet e.l. tilsvarende bør ha vanlig brukertilgang.