Her ser du det viktigste for å komme igang med å bruke Helseboka Pro-timeboken frittstående fra et primærjournalsystem. Det vil dukke opp flere funksjoner når dere har kommet igang med å bruke den. Vi forutsetter at du allerede har fått administrator- eller redaktørtilgang til din organisasjon.

1. Logg inn på Helseboka.pro med nettleseren Google Chrome
  2. Sjekk og bytt evt. til riktig rolle dersom du bruker løsningen for flere arbeidsplasser

3. Klikk så på Hendelser nederst på siden og deretter Timebok oppe til venstre dersom ikke allerede valgt

4. Velg den timeboken du vil jobbe med og pass på at den står på denne når du logger inn neste gang. Senere vil systemet huske dette valget.

5. Velg den dagen du vil jobbe med

6. Trykk på Opprett timer for å sette opp ledige timer

7. Fyll så inn Starttid og Varighet på hver time (typisk 1-5 min for koronatesting eller vaksinasjon mens lengre tid for vanlige konsultasjoner). Klikk evt. på Opprett flere timer og Sluttid for å sette opp mange timer på en gang.

8. Du kan sette opp en pasient på time med pluss-knappen og det ligger ellers en rekke funksjoner bak meny-knappene med 3 prikker.